99 podcast ideeën voor jouw eigen podcast
10 maart 2022 

99 podcast ideeën voor jouw eigen podcast

Ben je op zoek naar ideeën voor een podcast? Ik geloof dat voor elke niche een podcast format te verzinnen is. Om dat te bewijzen geef ik je in deze blog voorbeelden van 99 podcasts ideeën waarin je iets zou kunnen starten.

Podcast idee 1: wonen in het buitenland

Veel mensen hebben de droom om ooit in het buitenland te gaan wonen. In deze podcast kan je mensen aan het woord laten die het al doen. Laat ze bijvoorbeeld vertellen hoe ze het hebben gedaan en wat je allemaal moet regelen. En wat kost het allemaal?

2: alles over eten

Niets is zo relevant als gezond eten. Denk alleen al is aan de nieuwjaarslijstjes die je elk jaar weer voorbij ziet komen. Afvallen staat er bijna altijd op. Toch is goed en gezond eten blijkbaar heel moeilijk. In deze podcast kan je daar dieper op in gaan.

3: huisdieren gekte

Mensen houden van hun huisdier en vinden het vaak geweldig om daar uren over te praten en content over te consumeren. In een podcast over huisdieren zou je in kunnen spelen op herkenbare situaties voor huisdier eigenaren.

4: zelfvoorzienend leven

NIet iedereen vindt het prettig om geld te verdienen en producten te kopen in de supermarkt. Steeds meer mensen streven ernaar om voedsel zelf te verbouwen. In deze podcast ga je dieper in op zelf voedsel verbouwen. Hoe pak je dat aan? Wat kost het? En hoe ga je bijvoorbeeld ongedierte tegen?

5: digital nomad leven

Een droom van veel mensen: niet meer werken op een klam kantoor, maar locatie onafhankelijk de wereld rond met je laptop in je tas. Ga dieper in op de verhalen van digitale nomaden.

6: wijn verbouwen; zo doe je dat

Kan je je eigen wijn verbouwen in Nederland? Of moet je daarvoor naar het buitenland? En hoe gaat dat precies, wijn verbouwen? Je zou hier ook een lekkere praktische podcast van kunnen maken. Stap voor stap het hele wijn verbouw proces doorlopen. Heerlijk toch?

7: ondernemen naast je baan

Veel mensen dromen ervan om een onderneming te starten. Maar hoe pak je dat aan als je nu nog in loondienst werkt? Rondom dit thema zou je allerlei zaken kunnen behandelen als afspraken met je werkgever, hoe het belastingtechnisch zit en hoe je het combineert.

8: online geld verdienen

Online geld verdienen is hot. Het is goed te combineren met je baan en er zijn allerlei verdienmodellen te verzinnen. Denk aan affiliate marketing & dropshipping. Je zou de diepte in kunnen gaan met deze podcast hoe je dit precies aanpakt.

9: milijonairs aan het woord

Iedereen wil milijonair worden (nouja, bijna iedereen), maar hoe doe je dat eigenlijk? En hoe ziet zo'n leven eruit?

Podcast idee 10: zo begin je jouw eigen horecazaak

Dit is een specifieke niche en best interessant als je eraan denk om je eigen horecazaak te beginnen. Er zijn zat mensen die dit geweldig lijken.

11: vader worden doe je zo

Veel mannen hebben allerlei twijfels en onzekerheden over het vaderschap. Voor vrijheid en carriere zijn nogal een dingetje. In deze podcast zou je dit bespreekbaar kunnen maken, want niet iedereen praat hier zo open over.

12: opvoeden

Opvoeden is ook niet altijd even makkelijk. Vooral wanneer je kinderen totaal niet willen luisteren of opstandig gedrag vertonen. Hoe kun je dit het beste aanpakken als ouders?

13: alles over beleggen

Niet iedereen wil werken tot aan zijn pensioen. In zo'n geval kan beleggen een interessante optie zijn, bijvoorbeeld wanneer je wat geld over hebt. Geld op de bank laten staan is niet altijd verstandig, want je geld wordt minder waard door inflatie. In deze podcast zou je hier dieper op in kunnen gaan.

14: minimalistisch leven

Steeds meer mensen zien de charme in van minimalistisch leven. Want waarom zou je zoveel vaste lasten willen? Waarom zoveel geld uitgeven aan spullen die je niet nodig hebt? In deze podcast zou je iedereen kunnen helpen die zo'n soort leven ambieert.

15: leer verkopen

Cold calling, opdrachten binnen slepen. Verkopen is niet het makkelijkste vak wat er is, en je moet er de persoon voor zijn. Toch kan je het wel leren! Handige tips & tricks kan je delen in deze podcast. Ook kan je eens kijken of je mensen bijvoorbeeld kunt helpen met belangst.

16: de basis van dropshipping

Je kent ze wel. Van die guru's op internet die je beloven om 10.000 euro per maand te verdienen met dropshipping. Klinkt skatchy, of is het toch wel zo rooskleurig?

17: ballonvaarder worden

Iemand die ik ken is ballonvaarder en hij is ontzettend gepassioneerd over dit vak. Constant moet hij zijn kennis bijhouden en elk jaar moet hij opnieuw zijn brevet halen. In deze super specifieke niche kan je ballonvaarders lekker laten praten over hun vak.

18: stewardessen leven

Inhakend op de ballonvaarders: ook stewardessen hebben een eigen soort lifestyle. Niemand begrijpt hun wereld zo goed als de mensen die ook stewardess zijn. Breng ze bij elkaar met deze podcast. Ga vooral in op de mooie kanten, maar ook de minder mooie kanten van het werk. Misschien ook interessant om personeel te trekken.

19: bijzondere banen

In deze podcast ga je in op bijzondere banen. Zo kende mijn broer Tom iemand die onderwater lasser was. Wat doet zo iemand? Want het schijnt een enorm gevaarlijk beroep te zijn. Interessant!

Podcast idee 20: stoppen met roken

94% van de rokers die probeert te stoppen, rookt vrij snel daarna weer. Stoppen met roken schijnt zo ontzettend moeilijk te zijn. In deze lotgenoten podcast kun je mensen aan het woord laten die keer op keer in de val liepen, maar dat het uiteindelijk is gelukt.

21: leven zonder alcohol

Alcohol is enorm sociaal geaccepteerd in onze maatschappij. Des te moeilijker is het om helemaal niet te drinken. Want in sommige gemeenschappen is het eerder raar als je niet drinkt, dan wanneer je wel drinkt. Hoe ga je daarmee om?

22: zo financier je jouw droomhuis

Bizar hoge woningprijzen zorgen ervoor dat bijna niemand meer zijn of haar droomhuis kan financieren. Maar zijn er nog meer wegen de naar Rome gaan?

23: bedrijf starten zonder geld

Zonder geld een bedrijf starten: is dat mogelijk? Jazeker! Want waar heb je precies geld voor nodig? Stel je zit in de dienstverlening, moet je dan wel een kantoor bezitten? Of is dat zonde van je geld? Vaak kun je super klein beginnen, zonder geld. Zo weet je of je concept werkt of niet.

24: blije medewerkers

Het is niet makkelijk om je personeel tevreden te houden. Vaak speelt motivatie een rol, of goede medewerkers gaan er snel weer tussenuit. Bijvoorbeeld omdat ze ergens anders meer vrijheid kunnen hebben om hun werk te doen. Hoe krijg je blije medewerkers?

25: leven onderweg (buitenlands transport)

Je kent ze wel. Vrachtwagenchaffeurs die de hele wereld over reizen. In je uppie in een vrachtwagen. Is zo'n leven nou heel eenzaam? En hoe zorg je bijvoorbeeld dat je genoeg beweging krijgt en gezond eet?

26: 30 en met pensioen

Breng mensen aan het woord die het voor elkaar hebben gekregen om met hun 30ste met pensioen te gaan. Hoe hebben ze dit gedaan? En wat is hun geheim?

27: installateur word je zo

Installateurs hebben hun eigen kijk of installatie werk, maar nog niet iedereen weet alle fijne kneepjes van het vak. In deze podcast zou je de meest voorkomende fouten kunnen behandelen. En hoe ga je bijvoorbeeld om met een lastige klant?

28: boeren

Boeren zijn ontzettend gepassioneerd over hun vak. Het zijn echt vakidioten en dat leent zich natuurlijk perfect voor een podcast.

29: honden temmen

Heb je wel eens een pup in huis gehad? Of ken je iemand die bijvoorbeeld een pup uit het buitenland heeft gekocht? Dan heb je waarschijnlijk ook wel eens gehoord hoe lastig en frustrerend het kan zijn om een hond te laten luisteren. Ze zijn soms opstandig en oostindisch doof. Hoe ga je daarmee om?

Podcast idee 30: de sportende veganist

Veganisten hebben een groot hart voor de wereld. Ze doen hun best om geen vlees te eten. Maar hoe combineer je dat met je sportdoelen? Want in veganistisch eten zit niet altijd evenveel eiwitten. Hoe zorg je ervoor dat je met de juiste voeding je doelen bereikt?

31: leven op een camping

Een huis kopen of huren is niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen willen liever rond de wereld trekken en hun eigen ding doen. Maar hoe regel je dat? En wat kost het bijvoorbeeld om volledig op een camping te wonen?

32: met pensioen.. en nu?

Veel mensen die stoppen met werken vallen nog wel eens in een gat. Het doel in hun leven lijkt te zijn weggevallen. Wat kun je allemaal nog doen als je met pensioen bent? Moet je alleen maar gaan relaxen, of zijn er nog toffe (niet suffe) dingen die je kan ondernemen?

33: bedrijf verkocht, en nu?

Wat geldt bij een pensioen, geldt ook voor het verkopen van een bedrijf. Jarenlang heb je gewerkt aan je droom en nu is het gelukt om je bedrijf te verkopen. Super vet natuurlijk, maar wat ga je nu doen?

34: bouwbedrijf

Het hebben van een bouwbedrijf: dat is een wereldje op zich. Zo zijn er grote uitdagingen en projecten. Hoe schat je risico's goed in? In deze podcast zou je daar op in kunnen gaan met eigenaren.

35: leven met een verslaving

Er zijn ontzettend veel mensen die een verslaving hebben. Zelfs meer dan je in eerste instantie zou denken. Denk aan een smartphone verslaving, of een eetverslaving. Hoe ga je hiermee om? Kun je zelf meer doen?

36: burn-out

Jongeren willen tegenwoordig ontzettend veel. Ze willen de wereld rondreizen en het maximale uit zichzelf halen. Hierdoor liggen burn-outs vaan op de loer. Het constant blijven presteren is vaak een valkuil. Hoe voorkom of genees je een burn-out? En wat als je er bijna tegenaan zit?

37: operatieverhalen

Je kent ze wel: van die helden genaamd artsen die mensen optuigen en redden van de dood. Daar willen we wel eens meer van weten. Wat gebeurt er precies bij een operatie waarbij iemand op het nippertje gered wordt?

38: advocatenpraat

Advocaten hebben een bijzondere baan. Soms moeten ze een crimineel vertegenwoordigen die de meest vreselijke dingen heeft gedaan. Hoe gaan ze daarmee om?

39: ADHD

ADHD komt ontzettend veel voor in de wereld van nu. Afleiding is een enorm probleem voor deze mensen. Je zou in deze podcast kunnen ingaan op tips en tricks om te leren omgaan met ADHD in een wereld die constant afleiding stimuleert.

Podcast idee 40: boswachters aan het woord

We hebben allemaal een idyllisch idee bij boswachters. Elke dag lekker in de natuur. Genieten van de omgeving en de dieren om je heen. Toch krijgen boswachters te maken met veel actie. Denk aan het dumpen van drugsafval. Hoe gaan zij te werk?

41: garagepraat

Automonteurs willen maar 1 ding: niet gestoord worden en sleutelen aan de auto. Tenminste, sommige dan. In deze podcast zou je in kunnen gaan op het leven van deze monteurs. Een podcast door en voor automonteurs. Ook leuk om de specifieke garage humor toe te voegen aan deze podcast.

42: de wereld van techniek

Er is een extreem tekort aan technische mensen in Nederland. Hoe kan het nou dat er zo weinig mensen zijn in deze branche? Misschien kan je mensen enthousiast maken voor het vak in deze podcast.

43: programmeren de podcast

Programmeurs hebben vaak een echte passie voor hun vak. Ze willen de mooiste dingen bouwen en codes schrijven. In programmeren de podcast kan je lekker diep ingaan op hun vakgebied. Misschien is een klein beetje zelfspot en humor ook wel leuk om toe te voegen.

44: mama ik wil piloot worden

Mama ik wil piloot worden is zo'n zinnetje die veel kinderen op jonge leeftijd zeggen tegen hun ouders. Logisch ook, want het pilotenvak klinkt prachtig. Lekker de wereld rondvliegen en de mooiste landen zien. Maar is het ook echt zo rooskleurig? En hoe hebben piloten de coronacrisis ervaren?

45: astronomisch mooi

Wie wil er nou niet meer weten of astronauten? Ik bedoel, hoe is het om in de ruimte te zijn? Hoe bereid je je voor? En wat ervaar je als je daar bent?

46: computernerds

Deze lijkt op programmeren de podcast, maar je zou met deze podcast met lekker wat zelfspot in kunnen gaan op computernerds. Pak lekker uiteenlopende onderwerpen als gaming en carriere.

47: werken in oorlogsgebied

Hoe is het om te werken in de oorlogsgebied? Wat maak je daar mee? En wat zie je daar allemaal|? Op TV zie je vaak maar een klein gedeelte van het verhaal. In de podcast is er veel meer ruimte voor diepgang en een ongefilterd verhaal.

48: commandoverhalen

Commando's doen ontzettend moeilijk en zwaar werk. Ze moeten tactisch en fysiek vreselijk sterk zijn. Hoe zit die wereld in elkaar? Wat moet je kunnen als commando?

49: kattenwereld

Je kent ze wel: van die kattenmensen (misschien ben je er zelf wel 1?). In kattenwereld kan je lekker oneindig praten over katten. Hoe tem je die beesten? En wat maakt ze zo speciaal?

Podcast idee 50: wintersport

Persoonlijk favoriet van mij: wintersport! Ik krijg al de kriebels als ik eraan denk. Vertel welke gebieden tof zijn en waarom en geef van alles om de wintersport koorts zoveel mogelijk aan te wakkeren.

51: goed leren pokeren

Een pokerface ontwikkel je niet zomaar. Wat zijn de geheimen van een goede pokeraar? En hoe kun je dit zelf ook goed leren? Als je deze podcast checkt dan kun je al je vrienden verslaan.

52: onderwaterwereld

Een podcast over de mooiste duik en snorkelplekken in de wereld.

53: vissen doe je zo

Hoe vang je de grootste vis? En waar in de wereld kun je prachtig vissen? Voor echt visfanaten kun je diep ingaan op deze onderwerpen.

54: mountainbiken de podcast

Mountainbiken is een passie van veel Nederlanders. Lekker met je maten knallen met je mountainbike door bospaadjes. Wat wil je nog meer? Je kan het bijvoorbeeld hebben over mooie routes, de nieuwste gadgets en voorbereiding.

55: zeil de wereld rond

Ooit wel eens de droom gehad om alles achter te laten en lekker met een boot de wereld rond te varen? In deze podcast kan je diepte interviews doen met mensen die dit hebben gedaan. Mooi excuus ook om een podcast op te nemen op zo'n boot.

56: zwanger zijn

Zwanger zijn is niet altijd even makkelijk. In deze podcast zou je daar dieper op in kunnen gaan.

57: alles over relaties

Er zijn ontzettend veel echtscheidingen in Nederland. Dat komt vooral door relaties die niet meer lekker lopen. Hoe zorg je er nou voor dat je relatie leuk blijft? Dat je allebei niet zuur wordt?

58: podcast voor mannen

De naam zegt het al. Ga lekker diep in op mannelijkheid, relaties met vrouwen, hoe je je shit regelt en meer.

59: podcast voor vrouwen

Je zou ook een podcast kunnen maken alleen voor vrouwen. Vragen als: 'Hoe ga je om met moeilijke mannen?' kunnen best interessant zijn. Maar een gemiddelde Google zoekopdracht kan je ook veel inspiratie opleveren wat vrouwen veel bezighoudt.

Podcast idee 60: onderhandelaar

Onderhandelingen komen constant voor in ons dagelijks leven. Hoe herken je er 1? En wat kun je doen om een onderhandeling te 'winnen'? Of is een win-win situatie altijd beter?

61: hosselen de podcast

Veel millenials zijn vergeten hoe het moet: geld verdienen. Alles moet vooral leuk zijn. Maar hoe zorg je er nou voor dat het ook goed geld oplevert? Hosselen is trouwens straattaal voor geld verdienen. Weet je dat ook!

62: werken in het buitenland

Ook weer zo'n droom van veel mensen: werken in het buitenland. Is dat nou echt zo leuk als het lijkt? Of ben je uiteindelijk 40 uur aan het rammen voor een boze baas onder een airconditioning?

63: keuzes maken

Kiezen. Wat is dat? We zijn het verleerd. Terwijl we in een relatie zitten denken we al aan de volgende partner. Als we een nieuwe baan hebben zoeken we alweer naar de volgende uitdaging. Hoe maak je goede keuzes? En beter: hoe overkom je de angst van een slechte keuze?

64: alles over kickboksen

In de podcast kun je super diep ingaan op alles rondom deze populaire sport.

65: rust in je hoofd

We zijn allemaal druk. Vaak niet alleen met werk, maar ook met allerlei andere zaken. De constante stroom van dopamine vanuit social media is ook nog eens een dingetje. Hoe krijg je weer wat rust in je hoofd?

66: creatieve geesten

Creativiteit is prachtig. Het zorgt ervoor dat wij als mensen enorm uitblinken in wat we doen. Hoe kan het dan sommige mensen zo geniaal zijn? En wat doen zij om die creativiteit te laten stromen?

67: spookverhalen

Zijn er in Nederland ook creepy verhalen bekend van spoken? Daar zou deze podcast zich super goed voor lenen. Ik skip deze graag. Mijn nachtrust is mij teveel waard!

68: geld verdienen met muziek

Muzikanten zijn vaak arm. Ze zijn gemaakt om muziek te maken, maar hoe kunnen zij zich ontwikkelen tot succesvolle zakenlui? Willen ze dat überhaupt? Leer muzikanten hoe ze geld kunnen verdienen. Want dat is knap lastig met 0,5 cent per stream.

69: werkpaarden

Paardenmensen. We kennen ze wel! Er is vaak een ontzettend grote liefde tussen de ruiter en het paard. Probeer zoveel mogelijk die liefde te benadrukken in deze podcast.

Podcast idee 70: smartphone-loos bestaan

Met een schermtijd van 8-10 uur per dag weten veel mensen niet meer hoe het is om zonder smartphone te leven. Zonder dat je gelijk voor hippie wordt uitgemaakt is het misschien goed om in deze podcast de vooroordelen weg te halen. Want die smartphone. Maakt die ons wel zo gelukkig?

71: leven zonder internet

Kun je leven zonder het internet? Zo ja, hoe ziet zo'n leven er dan uit? Zijn er mensen die dit doen? Ontzettend interessant om eens te onderzoeken.

72: CO2 vrij leven

Kun je volledig zonder CO2 uitstoot leven, of is dat een illusie? En hoe zit dat precies met indirecte CO2 uitstoot? Kun je dat ook verminderen?

73: alles over zonne-energie

Is dat nou wel zo rendabel? Van die zonnepanelen op je dak? In Nederland is het toch altijd super koud en hier schijnt de zon toch amper? Vertel in deze podcast alle ontwikkelingen op dit gebied. En vertel hoe de wereld er over een tijdje uit ziet.

74: rouwverwerking

Iedereen krijgt er ooit mee te maken: een dierbare die je verliest. Hoe ga je om met het verlies? Je kan van enorme waarde zijn voor deze mensen met deze podcast.

75: liefdesverdriet verwerken

Als je hart is gebroken dan doet dit enorm veel pijn. Of misschien heb je wel spijt dat je het hebt uitgemaakt? In deze podcast kan je specifiek die mensen helpen die een gebroken hart hebben. Wat kun je doen om die vreselijke pijn van het gemist te verzachten?

76: huishoudelijk geweld

Zwaar onderwerp, maar belangrijk. Veel mensen die in deze situatie zitten hebben soms geen idee of dat wat zij meemaken wel huishoudelijk geweld is. Vaak is er ook schaamte mee gemoeid. Het luisteren van een podcast over dit onderwerp kan helpen om informatie hierover goed over te brengen.

77: mediteren kun je leren

'Mediteren? Daar kan ik me niet op concentreren hoor!'. Het buddha-achtige, stoffige imago van mediteren is niet altijd even fancy. En dat merk je wanneer je het er met mensen over hebt. Probeer in deze podcast uit te leggen hoe het werkt.

78: leer Spaans

Hoe lekker is het als je onderweg in de auto even een paar woordjes Spaans kan leren?

79: Kanker. Wat nu?

Voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen staat het leven vaak even stil. Toch is er nog genoeg reden tot hoop. Probeer er te zijn voor die mensen met deze podcast.

Podcast idee 80: leven met diabetes

Meer dan een miljoen mensen in Nederland hebben diabetes. Hoe ga je daarmee om? Wat kun je allemaal wel en niet eten? En hoe zit dat bijvoorbeeld met sporten?

81: traumatisch leven

Soms maak je zoiets heftigs mee dat je het de rest van je leven bij je draagt. Psychologische hulp helpt dan vaak goed. Maar hoe kan je na zo'n traject je leven weer oppakken?

82: minder klagen

Klagen brengt ons in een lagere energie. Het zorgt voor negativiteit in ons leven, en dat is niet bepaald prettig. Hoe kun je minder klagen?

83: marketing podcast

Marketing is een vak apart. Het lukt niet iedereen om goed en duidelijk klanten te trekken met de juiste marketing tools. In deze podcast kan je praktische tips & tricks geven voor marketing doeleinden. Ben je geïnteresseerd in marketing? Dan vind je deze blog over het maken van een podcast marketing strategie misschien ook interessant.

84: koos vriendloos

Niet iedereen maakt makkelijk vrienden. Als je niet uitkijkt sta je er op een gegeven moment alleen voor. Althans, dat denken sommige mensen. In de koos vriendloos podcast kan je deze mensen een hart onder de riem steken. En hoe kun je bijvoorbeeld nieuwe vrienden vinden op je 30ste?

85: introvert

Onze wereld is extravert. Vooral Nederlanders zijn zo. We zeggen waar het op staat. Daardoor kan een introvert zich vaak eenzaam gaan voelen. Of onzeker. In de introvert podcast ga je hier dieper op in.

86: leven als een dj

Hoe is het om als DJ te leven? Zijn ze alleen maar aan het werk? En wat moeten ze allemaal opofferen voor de job?

87: gelukkig gescheiden

Je hoort vaak over vechtscheidingen, maar soms is de liefde tussen 2 personen gewoon over. Hoe zorg je dat alles goed afgehandeld wordt? En kun je gelukkig scheiden van elkaar?

88: belastingvoordelen

In deze podcast kun je alle belastingvoordelen benoemen die er maar te behalen zijn voor (startende) ondernemers. Lange termijn en korte termijn.

89: mooie wijnen

Wijn is een ambacht. Ga in deze podcast in op de meest prachtige wijnen ter wereld.

Podcast idee 90: speciaal bier

Bier is ook een ambacht! Ga in deze podcast in op de meest bijzondere bieren ter wereld.

91: de wereld achter vlees

Het enige wat we zien van ons vlees is het bakje met het stukje vlees erin. De rest gebeurt achter gesloten deuren. We willen het niet zien. Maar misschien willen we het wel horen? Want wat gebeurt er nu eigenlijk achter de schermen bij ons vlees? En waar komt het vandaan?

92: de wet van de aantrekkingskracht

De wet van de aantrekkingskracht is populair onder veel ondernemers. Hoe zet je dit in? En werkt het altijd?

93: family business

Familiebedrijven hebben vaak een eigen sfeer. Veel blijft achter gesloten deuren. Hoe kun je die bedrijven helpen?

94: luister naar je lijf

We zitten meer in ons hoofd dan ooit te voren. Hierdoor missen we signalen uit ons lijf. Dat is apart, want ons lijf geeft ons van alles aan. Vertel in deze podcast hoe we beter naar ons lijf kunnen luisteren.

95: bedrijfscultuur

Hoe bouw je een sterke bedrijfscultuur? Zo eentje waar werknemers bij willen blijven werken? Ga daar eens lekker diep op in. Tip: maak het lekker praktisch en doe het in stapjes.

96: cryptotrends

De naam zegt het al: doe elke week een podcast over de nieuwe crypto trends.

97: in het nu leven

Het verleden maakt ons soms somber, de toekomst maakt ons vaak angstig. Maar het leven speelt zich nu af. Hoe kun je meer genieten in het nu?

98: motiveer me

Motivatie is voor veel mensen een groot probleem. Dat komt vaak omdat ze in een omgeving zitten waarbij iedereen wil dat die persoon vooral blijft wie hij of zij is. Geef in deze podcast alleen maar motiverende speeches om iemand een trap onder z'n reet te geven.

Podcast idee 99: Diepe Gronden

Haha oke, dit is mijn eigen podcast die ik met mijn broer Tom heb! Je kan onze podcast beluisteren op Spotify.

Ik hoop dat je weer verder kunt met je podcast! Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust hier in de comments.

Over de schrijver
Waarom ik podcasts zo geweldig vind? Ze zijn rauw, eerlijk en echt. Ze hebben een belangrijke rol in de vrijheid van meningsuiting. Het is de beste branding tool die je kunt inzetten voor je bedrijf. Wij helpen je om een succesvolle podcast op te zetten die consistent klanten oplevert.
Reactie plaatsen